STHT37233-0
STANLEY® CONTROL-LOCK™ 10M (25mm leveä) rullamitta

Tuotteen yleiskatsaus

Kevyt ja kompakti kumipäällysteisellä kotelolla varustettu STANLEY® CONTROL-LOCK™10M (25 mm leveä) rullamitta on ergonomisesti suunniteltu varmistamaan sekä mukavan otteen että kätevän käytön samalla kun se tarjoaa huippuluokan kestävyyttä ja laajan ulottuvuuden. Rullamitta on varustettu integroidulla sormijarrulla, joka tarjoaa käyttäjille maksimaalisen hallinnan ja suojan Terät pidennettäessä ja sisään vedettäessä. Rullamitassa on 25 mm terän leveys ja vaikuttava 3,5 metrin ulottuvuus. Terän ensimmäiset kahdeksan senttimetriä on käsitelty kestävällä BladeArmor®-pinnoitteella optimaalisen kulutuksen- tai rikkoutumiskestävyyden saavuttamiseksi. Lisäksi terässä on kaksipuolinen tulostus, joka mahdollistaa nopean ja helpon mittauksen. STANLEY® CONTROL-LOCK™10M rullamitta sisältää irrotettavan magneetin ja multi-catch -koukun paremman otteen ja äärimmäisen monipuolisuuden takaamiseksi kaikilla pinnoilla. Kirkkaankeltainen STANLEY-terä varmistaa paremman näkyvyyden useimmissa työmaaolosuhteissa.

Lisätiedot ominaisuuksia

  • PAREMPI TERÄN KESTÄVYYS: Suunniteltu kestämään kulutusta kestävällä teräpinnoitteella sekä 8 cm BladeArmor®-pinnoitteella, joka vahvistaa terän haavoittuvinta osaa ja vähentää taittumis- tai repeytymisriskiä.
  • PAREMPI ULOTTUVUUS: 25 mm terän leveys ja 3,5 metrin ulottuvuus auttavat sinua mittaamaan luotettavasti pidemmänkin matkan päästä, myös yksin työskennellessäsi
  • IRROTETTAVA MAGNEETTIKÄRKI JA MULTI-CATCH-KOUKKU mahdollistavat monipuolisen käytön kaikilla pinnoilla
  • KESTÄVÄ, KUMIPÄÄLLYSTEINEN KOTELO suojaa rullamittaa
  • KANNETTAVUUS: Voidaan helposti kiinnittää vyöhön, taskuun tai vyötärönauhaan kiinteällä vyöklipsillä
  • LUOKAN II TARKKUUS, joka sopii useimmille ammattilaisille, tarjoaa vakuuttavan +/-0,5 mm virhetoleranssin 1 metrin etäisyydellä

Tekniset tiedot

Koukkumagneetti
Kyllä - Irrotettava
Tarkkuusluokka
II
Tuotteen leveys
9 cm
Vyön kiinnike
Kyllä
Terän väri
Keltainen
Terän merkinnät
Kaksipuolinen
Koukun tyyppi
Usean saaliin saalis
Tuotteen korkeus
15 cm
Tuotteen paino
551 g
Kytketty
Ei
Mittayksikkö
Metriikka
Terän pituus
10 m
Terän leveys
25 mm
Kappalemäärä
1
Tuotteen pituus
5 cm

Tuki

Takuun

  • 1 Vuoden takuu

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan korkeimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki alan asiaankuuluvat määräykset.

Ohjekirjat