STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

Sponsorointi ja kumppanuudet

STANLEY® tukee ylpeänä yksilöitä ja tiimejä, jotka kohtaavat jokaisen haasteen intohimolla, pyrkivät kilpailemaan parhaalla mahdollisella tasolla ja tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä kaikissa kilpailuissa ja otteluissa.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

FC Barcelona

STANLEY ® on ylpeä ollessaan FC Barcelonan virallinen työkalukumppani. Olemme innoissamme kumppanuudesta jalkapallohistorian tunnetuimpiin ja menestyneimpiin kuuluvan seuran kanssa. Harvat joukkueet maailmassa ovat voittaneet yhtä monta mestaruutta kuin FC Barcelona. Se on voittanut muun muassa neljä Cup-voittajien cupia ja kolme FIFA Club World Cup -mestaruutta. Seura on myös voittanut La Ligan yli 25 kertaa, Copa Del Reyn yli 30 kertaa ja UEFA Champions Leaguen 5 kertaa.

Lisäksi Barcelona Femení on Espanjan ja Euroopan mestari sekä kenties maailman dominoivin naisten seurajoukkue. Monessa mukana oleva FC Barcelona on yksi tuetuimmista joukkueista maailmassa. Se on myös yksi seuratuimmista sosiaalisessa mediassa: sillä on yli 103 miljoonaa Facebook-fania, 65 miljoonaa seuraajaa Twitterissä ja 94 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Sen kotistadionin Spotify Camp Noun kapasiteetti on 99 354 katsojaa, mikä tekee stadionista Euroopan suurimman.Työkaluihinsa ja taitoihinsa luottava FC Barcelonan kunnossapitotiimi turvautuu Spotify Camp Nou -stadionilla virallisen työkalukumppaninsa STANLEYn työkaluihin. 

Racing drive Nathalie McGloing working on his racing car

Nathalie McGloin

Aina siitä lähtien, kun hän kärsi vakavan selkävamman 16-vuotiaana, inspiroiva kilpa-ajaja Nathalie McGloin on sitoutunut auttamaan muita, jotka ovat kokeneet samanlaisia elämänmuutoksia - ja on omistautunut saattamaan moottoriurheilun kaikkien saataville. Viime vuonna hänestä tuli kansainvälisen FIA:n vammais- ja esteettömyyskomission ensimmäinen puheenjohtaja, jonka tavoitteena on muuttaa liikuntarajoitteisten moottoriurheilun globaali tulevaisuus.

Vuonna 2016 Nathalie loi Spinal Track -hyväntekeväisyysjärjestön, joka auttaa liikuntarajoitteisia hyödyntämään potentiaalinsa, tarjoaa uusia mahdollisuuksia sekä mahdollisuuden osallistua ainutlaatuisiin ratakokemuksiin erityisessä ajoneuvossa. Nämä jännittävät tapahtumat antavat osallistujille vapauden kokeilla jotain, mitä he eivät ole koskaan uskoneet voivansa saavuttaa, kaikki osallistavassa ja tukevassa ympäristössä.