Field with wind turbine look from above.
Valmiina tulevaisuuteen

KESTÄVÄ KEHITYS

Kaikkien liiketoiminta-alueiden tuotekehitysprosessejamme uudistetaan, jotta voimme keskittyä varhaiseen tuotekehitykseen liittyvien mahdollisuuksien tunnistamiseen suunnitteluvaiheessa.

Manufacturing facility in Chiro, Taiwan, from the above.

LAITOS- JA KONEISTOPARANNUKSET

Tuotantolaitoksemme Chironissa, Taiwanissa korvasi kaksi sähköpinnoituslinjaa yhdellä tehokkaalla linjalla. Tämä muutos johti vuosittaisen kromijätteen määrän vähenemiseen 78 prosentilla ja yli 13 miljoonan gallonan vuosittaiseen vähennykseen jäähdytysvedenpoistossa. Se riittää täyttämään 20 olympiakokoista uima-allasta.

Näemme liiketoimintamme potentiaalin uskomattomana voimana hyvälle. Siksi pyrimme luomaan voittoa ylittävää arvoa, mukaan lukien ympäristö- ja sosiaalinen arvo, joka vaikuttaa myönteisesti osakkeenomistajiin ja sidosryhmiin sekä koko yhteiskuntaan.

JIM LOREE

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

STANLEY Zero Industrial Liquid Discharge

KESTÄVYYS ON LUPAUKSEMME

EI TEOLLISUUSNESTEPÄÄSTÖJÄ

Vuonna 2014 CDIY-laitoksemme Ranskan Besançonissa oli ensimmäinen ja ainoa tehdas, joka ei tuota lainkaan teollisuusnestepäästöjä. Hallituksen vesi- ja viemäriministeriö tunnisti Besançonin ekologisen saavutuksen vuonna 2014 allekirjoittamalla virallisen sopimuksen tukeakseen, kouluttaakseen ja edistääkseen samankaltaisia käytäntöjä kaikkialla Ranskassa.