STANLEY History
Meistä

HISTORIAMME

STANLEY® on tarjonnut laatutyökaluja ja teknisiä ratkaisuja ammattilaisille kaikkialla maailmassa jo yli 175 vuoden ajan. STANLEY on luotettavuusperinteensä ansiosta maailman johtava rullamittojen valmistaja, joka jatkaa alan kehitystä innovaatioilla, kuten STANLEY® FATMAX® -tuotevalikoimalla sekä käsityökaluilla, sähkötyökaluilla, säilytysjärjestelmillä ja tarvikkeilla.

Olemme ylpeitä maineestamme ja olemme sitoutuneet testaamaan, suunnittelemaan ja parantamaan tuotteitamme jatkuvasti laadun ja maksimaalisen toimivuuden varmistamiseksi. Meille on tärkeää pitää yllä asemaamme maailman parhaana toimijana sekä täyttää STANLEY-brändiin kohdistuvat odotukset.

Innovatiiviset tuotteemme ovat yli 175 vuoden ajan auttaneet rakentamaan, korjaamaan ja suojelemaan maailmaa. Tänään tämä perintö jatkuu. Tutustu historiaamme alla olevan interaktiivisen aikajanan avulla.

Field with wind turbine look from above.

KESTÄVYYS ON LUPAUKSEMME

Kaikkien liiketoiminta-alueiden tuotekehitysprosessejamme uudistetaan, jotta voimme keskittyä varhaiseen tuotekehitykseen liittyvien mahdollisuuksien tunnistamiseen suunnitteluvaiheessa.

STANLEY & FC Barcelona 'Together, We Are Beyond A Match', Image

SPONSOROINTI

STANLEY tukee ylpeänä kaikkia intohimoisesti haasteita kohtaavia henkilöitä ja tiimejä, jotka pyrkivät kilpailemaan parhaalla mahdollisella tasolla ja tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä kaikissa kilpailuissa ja otteluissa.

STANLEY Be A Force For Good

HYVÄN PUOLESTA

Mahdollisuuksia valmistajille, tarkoituksenmukaista innovaatiota ja kestävämpää maailmaa tukevia ratkaisuja - olemme sitoutuneet entistä laajemmin yhteiskuntavastuuseen ja sisällyttäneet sen visioomme.