STHT37230-0
STANLEY® CONTROL-LOCK™ 3M (19mm leveä) Rullamitta

Tuotteen yleiskatsaus

STANLEY CONTROL LOCK 3M (19MM LEVEÄ) RULLAMITTA ergonomisella muotoilulla ja huippuluokan kestävyydellä. Rullamitta on varustettu integroidulla sormijarrulla, jonka ansioista terän pidentäminen sekä sisäänvetäminen on hallitumpaa. Rullamitassa on 25 mm terän leveys ja vaikuttava 2,7 metrin ulottuvuus. Terän ensimmäiset 8 cm on käsitelty kestävällä BladeArmor®-pinnoitteella joka vahvistaa terän haavoittuvinta osaa ja vähentää taittumis- tai repeytymisriskiä. Lisäksi terässä on kaksipuolinen merkintä, joka mahdollistaa nopeat ja selkät mittaukset. STANLEY® CONTROL-LOCK™3M rullamitta sisältää irrotettavan magneettikärjen ja multi-catch -koukun paremman pidon takaamiseksi kaikilla pinnoilla. Kirkkaankeltainen STANLEY-terä varmistaa paremman näkyvyyden useimmissa työmaaolosuhteissa.

Lisätiedot ominaisuuksia

  • KESTÄVÄ, KUMIPÄÄLLYSTEINEN KOTELO suojaa rullamittaa
  • KANNETTAVUUS: Voidaan helposti kiinnittää vyöhön, taskuun tai vyötärönauhaan kiinteällä vyöklipsillä
  • LUOKAN II TARKKUUS, joka sopii useimmille ammattilaisille, tarjoaa vakuuttavan +/-0,5 mm virhetoleranssin 1 metrin etäisyydellä
  • STANLEY CONTROL LOCK 3M (19MM LEVEÄ) RULLAMITTA ergonomisella muotoilulla ja huippuluokan kestävyydellä. Rullamitta on varustettu integroidulla sormijarrulla, jonka ansioista terän pidentäminen sekä palauttaminen on hallitumpaa.
  • PAREMPI ULOTTUVUUS: 19 mm terän leveys ja 2,7 metrin ulottuvuus auttavat sinua mittaamaan luotettavasti pidemmänkin matkan päästä, myös yksin työskennellessäsi
  • MULTI-CATCH KOUKKU monipuoliseen käyttöön kaikilla pinnoilla

Tekniset tiedot

Koukkumagneetti
Ei
Tarkkuusluokka
II
Tuotteen leveys
9 cm
Vyön kiinnike
Kyllä
Terän väri
Keltainen
Terän merkinnät
Kaksipuolinen
Koukun tyyppi
Usean saaliin saalis
Tuotteen korkeus
15 cm
Tuotteen paino
157 g
Mittayksikkö
Metriikka
Terän pituus
3 m
Terän leveys
19 mm
Kappalemäärä
1
Tuotteen pituus
4 cm

Tuki

Takuun

  • 1 Vuoden takuu

Luotamme tuotteidemme laatuun ja korjaamme maksutta kaikki viallisista materiaaleista tai valmistuksesta johtuvat viat määritetyn takuun puitteissa.

Lue lisää

Huoltopalvelu

Toteutamme laajoja toimenpiteitä varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme valmistetaan korkeimpien standardien mukaisesti ja että ne täyttävät kaikki alan asiaankuuluvat määräykset.

Ohjekirjat