Yhtiömme

TIETOA STANLEY’STÄ

STANLEY® on maailman johtava käsi- ja sähkötyökalujen ja niissä käytettävien tarvikkeiden valmistaja ja yksi Stanley Black & Decker Corporationin lippulaivabrändeistä.

Aina perustamisestaan lähtien, vuodesta 1843, on STANLEY omistautunut varustamaan ammattilaisia ympäri maailmaa älykkäillä, vahvoilla ja uraauurtavilla tuotteilla kulloiseenkin työhön.

STANLEY on kantanut vastuuta yli 170 vuotta, jotta käyttäjät pääsevät yltämään parhaimpaan suorituskykyynsä, valmistamalla käytännöllisimmät koskaan valmistetut työkalut kuten Bailey® höylä,  Surform® viila, PowerLock® rullamitta ja viimeisimpänä  FatMax™ tuotelinja. Tänään yhtiö jatkaa teollisuuden johtavana yhtiönä käsityökaluinnovaatioissa, mikä näkyy jokaisessa tuotteessa, työntekijässä ja bisneksessä.

STANLEY-työkaludivisioona on kieltämättä parhaiten tunnettu, muita divisioonia ovat mm. STANLEY Security (turvallisuus), STANLEY Engineered Fastening (teollisuuden kiinnitystarvikkeet), STANLEY Hardware ja STANLEY Infrastructure. 

MISSIOMME

STANLEYn missiona on auttaa ihmisiä ylittämään itsensä vapauttamalla potentiaalia ja auttamalla päivittäisissä töissä parempiin suorituksiin. Onpa sitten kyse nopeammasta työskentelystä, terävämmistä katkaisuista tai paremmasta lyöntilujuudesta, autamme ihmisiä yltämään parhaimpiin suorituksiin valmistamalla käytännöllisimmät koskaan valmistetut työkalut. STANLEYn intohimona on aina parantaa, luoda uutta ja auttaa ihmisten toiminnallista suorituskykyä - ylittämään itsensä. Tämä on brändilupauksemme. 

STANLEYN HISTORIA

Vuonna 1843, Frederick Stanley perusti pienen liikkeen New Britainiin, Yhdysvaltoihin, valmistaakseen ovisalpoja ja muita pieniä rautaosia. Erinomaisella laadulla, jatkuvilla innovaatioilla ja toiminnallisilla parannuksilla määritteli Frederick Stanleyn yritys, STANLEY Works, myös tuotteita koskevan erinomaisuuden.

Jo vuodesta 1843 lähtien olemme asettaneet erinomaisuuden standardit kaikelle sille, mitä teemme. Millään maapallon yrityksellä ei ole vahvempaa tai vakuuttavampaa historiaa toimittaa innovatiivisempia ja vahvempia työkaluja, mitkä auttavat ammattilaisia ympäri maailmaa rakentamaan, korjaamaan ja ylläpitämään maailman arvokkaimpia asioita.

Kuten vuonna 1843 on intohimomme täydellisyyteen nähtävissä ympäri maailmaa kurinalaisissa toiminnoissamme, yrityksen tarkoituksenmukaisessa kasvussa ja lojaaleissa asiakassuhteissa. 

TARINA JOKAISEN TYÖKALUN TAKANA

Kaikki STANLEY-työkalut on luotu, jotta voit työskennellä paremmin, fiksummin ja nopeammin. Sunnittelutiimimme työskentelevät yhdessä ammatti-ihmisten kanssa nähdäkseen, miten ammattilaiset työskentelevät ja tunnistaakseen, miten parantaa heidän suorituskykyään. Tämä tarkoittaa, että työkalumme sisältävät jotain erityistä – ymmärrystä. Teemme työkaluja tarkasti mittaavasta mittanauhasta aina vasaroihin, mitkä ovat painavia nauloille, mutta kevyitä käsivarsille helpottaaksemme sinua olemaan parhaimmillasi. Miksi teemme näin? Koska tiedämme, ettei ole mitään parempaa, kuin tietää, että olet tehnyt upeaa työtä ja sinua kunnioittavat ihmiset, joiden mielipiteellä on merkitystä – henkilöt, joiden kanssa teet työtä.  

STANLEY YHTEISTYÖKUMPPANIT & SPONSOROINTI

STANLEY® on aktiivisena yhteistyökumppanina monissa urheilusponsoroinneissa, kuten FC Barcelona, yksi maailman suosituimmista jalkapallojoukkueista, Joe Gibbs Racing, yksi Yhdysvaltojen suosituimmista autourheilumestareista ja MotoGP, moottoripyöräilymaailman ykköskilpasarja. 

STANLEY BLACK & DECKER YHTIÖ

Stanley Works ja Black & Decker yhdistyivät vuonna 2010, jolloin syntyi Stanley Black & Decker. Yhtiö toimittaa työkaluja ja ratkaisuja teollisille yrityksille, ammattilaisille ja kuluttajille, jotta he onnistuvat heille tärkeissä asioissa.

Stanley Black & Decker, jonka pääkonttori on Connecticutissa, Yhdysvalloissa, on nyt maailman suurin käsi- ja sähkötyökaluvalmistaja sisältäen niissä käytettävät tarvikkeet, kiinnitys- ja varastointijärjestelmät, sähköiset turvallisuusratkaisut, terveydenhoito, infrastruktuuri muiden muassa. Meillä on lähes 52 000 työntekijää ja toimimme maailmanlaajuisesti yli 175 maassa. Vuonna 2014 oli liikevaihtomme yli 11 miljardia $.

Lisätietoja Stanley Black & Decker yhtiöstä löydät vierailemalla kotisivuiltamme

URA

Liittyminen Stanley Black & Decker –tiimiin merkitsee liittymistä maailman suurimpaan, nopeimmin kasvavaan ja yhteen dynaamisimmista yhtiöistä. Stanley Black & Decker on ainutlaatuinen rikkaalla ja tarinoiden täyttämällä historiallaan aina vuodesta 1843, mutta tämä ei ole estänyt meitä kehittymästä vireäksi, monimuotoiseksi, globaaliksi kasvuyritykseksi valmiina tulevaisuuteen. Lisätietoja uramahdollisuuksista löydät kotisivuiltamme.