STANLEY® FATMAX® TradeLift™

KUIN YLIMÄÄRÄINEN KÄSIPARI.

STANLEY® FATMAX® TradeLift™ -nostotyökalu on suunniteltu helpottamaan raskaiden materiaalien nostamista, suoristamista, paikallaan pitämistä sekä asentamista. Nostotyökalu toimii yksin työskentelevälle kuin ylimääräinen käsipari.

 

·     Kestävä nostotyökalu nostamiseen, suoristamiseen, paikallaan pitämiseen ja asentamiseen 150 kg nostovoimalla – ihanteellinen apuväline yksin työskenteleville 

·     Voidaan hyödyntää monissa sovelluksissa, mukaan lukien keittiö-, lattia-, ovi- ja ikkuna-asennukset, puusepäntyöt, kipsilevytyöt ja yleisrakentaminen

·     Vahvistettu painovipu, jota voidaan käyttää myös jalalla, mahdollistaa kädet vapaana työskentelyn mukavuuden ja tehokkuuden vuoksi

·     Nostaa helposti raskaita kuormia, kuten kodinkoneita, levymateriaaleja ja huonekaluja

·     Hienosäädin laskee nostolevyä jopa 2,5 mm per painallus tarkkaa säätöä varten. Kokonaisnostokapasiteetti on 220 mm.

·     Suuri aluslevy ja ruuvinreiät lisäävät vakautta

·     Upotettu vapautuspainike estää täyden vapautuksen aktivoinnin vahingossa

·     Ergonominen kahva tarjoaa erinomaisen pidon, mukavuuden ja hallinnan

 

28. helmikuuta 2024

 

STANLEY® teetti tutkimuksen*, jonka mukaan lähes 40% Iso-Britanniassa rakennusalalla työskentelevistä henkilöistä on loukannut itsensä nostaessaan tai pitäessään raskaita esineitä työnsä aikana. 78% heistä menetti myöhemmin tuloja ja 67% menetti jopa 5 000 puntaa tuloistaan suorana seurauksena vammasta. Kysely paljasti myös, että alan ammattilaisten suurin turhautuminen on se, että heillä ei ole kollegaa, joka auttaisi suurikokoisten materiaalien ja muiden suurten esineiden pitämisessä tai nostamisessa paikan päällä. Lisäksi 80% kyselyyn vastanneista vahvisti, että he olisivat kiinnostuneita erityisestä työkalusta, joka auttaisi tällaisissa tehtävissä.

 

Ratkaisuna tähän ongelmaan STANLEY on lanseerannyt STANLEY FATMAX TradeLift -nostotyökalun, joka on suunniteltu monenlaisiin nosto-, tasoitus-, pito- ja asennussovelluksiin. TradeLift tuottaa 150 kg nostovoiman, jonka avulla käyttäjät voivat käsitellä suuria ja raskaita esineitä työskennellessään yksin – ja se on ihanteellinen apukäsi keittiön, lattian, ovien ja ikkunoiden asentamiseen, kipsilevyn asennukseen, puusepäntöihin, yleisiin rakennustöihin ja paljon muuhun.

 

Stanley-kyselyssä yli 61% vastaajista uskoi TradeLiftin kaltaisen työkalun mahdollisesti vähentävän loukkaantumisriskiä tulevaisuudessa, ja 50% uskoi, että työkalu auttaisi heitä säästämään aikaa. Muita koettuja hyötyjä olivat kustannusten säästäminen ja työn tekeminen vähemmän rasittavaksi.

 

Maksimaalista turvallisuutta silmällä pitäen suunniteltu TradeLift sisältää vahvistetun painovivun, jota voidaan käyttää myös jalalla, ja käyttäjät voivat painaa vipua helpottaakseen raskaiden taakkojen nostamista verrattuna perinteiseen laukaisutyyliseen mekanismiin. Upotettu vapautuspainike estää vapautuksen aktivoinnin vahingossa.

 

TradeLift-nostotyökalulla on 220 mm kokonaisnostokapasiteetti ja se on varustettu säätimellä, joka laskee nostolevyä jopa 2,5 mm painallusta kohti – mahdollistaen tarkat säädöt työkappaletta tasoitettaessa. Aluslevyn kulma varmistaa, että työkalu voi liukua vaivattomasti matalien esineiden alle. Maksimaalisen vakauden takaamiseksi nostotyökalussa on neljä upotettua reikää ruuveille, joiden avulla käyttäjä voi kiinnittää Tradeliftin turvallisesti, ja siinä on suuri aluslevy kaatumisriskin minimoimiseksi.

 

Vankassa ja monipuolisessa työkalussa on metallikotelointi, joka lisää kestävyyttä sekä estää pölyn ja roskien pääsyn työkaluun. Lisäksi ergonomisesti suunniteltu kahva tarjoaa maksimaalisen pidon, mukavuuden ja hallinnan.

 

STANLEY FATMAX TradeLift -nostotyökalu on ostettavissa yksittäin (tuotenumero FMHT83550-1) tai kaksoispakkauksena (tuotenumero FMHT83552-1).

 

STANLEY-tuotepäällikkö Nicola Butcher kertoo: "Tämän tutkimuksen myötä olemme tunnistaneet kysynnän turvalliselle, täysin varustellulle nostotyökalulle, johon ammattilaiset voivat luottaa täysin. Innovatiivinen STANLEY FATMAX TradeLift -nostotyökalu yhdistää ergonomisen muotoilun vankkaan, luotettavaan rakenteeseen sekä turvallisiin, vahvoihin ja vakaisiin pohjalevyihin. Keittiöyksiköiden nostamisesta ja tasaamisesta raskaiden esineiden, kuten kodinkoneiden, työntämiseen paikoilleen ja suurten materiaalien tehokkaaseen asentamiseen, tämä luokkansa johtava nostotyökalu vie vaivan nostamisesta ja mahdollistaa työskentelyn yksin, säästää sekä aikaa että rahaa ja lisää tuottavuutta työmaalla."

 

STANLEY FATMAX TradeLift -nostotyökalun tekniset tiedot

 

Ominaisuudet

FMHT83550-1

Nostovoima

150 kg

Nostokapasiteetti

7-220 mm

Nostotoiminto

Paina vipua alaspäin (voidaan käyttää myös jalan kanssa)

Inkrementaalinen säätö ylöspäin (hienosäätö)

0-6 mm

Inkrementaalinen säätö alas (hienosäätö)

0-2,5 mm

Aluslevyn mitat

6 x 170 x 125 mm

Ankkurointireiät

Kyllä

Vakaa jalusta

Kyllä

Upotettu vapautuspainike

Kyllä

Ylivalettu kahva

Kyllä

 

Lisätietoja STANLEY FATMAX TRADELIFT -nostotyökalusta löydät osoitteesta www.stanleyworks.fi

 

Saatavuus ja hinnoittelu

STANLEY FATMAX TradeLift on saatavilla hyvin varustelluilta jälleenmyyjiltä kautta maan maaliskuusta 2024 alkaen. Hinnoittelu on saatavilla pyynnöstä.

 

Huomautuksia toimittajille

* STANLEY teetti marraskuussa 2023 Iso-Britanniassa kvantitatiivisen tutkimuksen, johon osallistui 253 18-54-vuotiasta alan ammattilaista (rakentajia/pääurakoitsijoita, puuseppiä ja keittiöasentajia). Vastaajat olivat itsenäisiä ammatinharjoittajia tai työskentelivät enintään viiden työntekijän yrityksissä. Kyselyyn vastanneista 46% työskenteli yksin. Otantaan kuului 68% miehiä ja 32% naisia. Kyselyn täydelliset tulokset ovat saatavilla pyynnöstä.

 

Mikäli haluat kuulla lisätietoja TradeLift-nostotyökalusta tai STANLEY-valikoimasta otathan ystävällisesti yhteyttä: 

Lilly Gullichsen

lilly.gullichsen@sbdinc.com 

Tietoja STANLEYSTÄ

STANLEY on valmistanut laatutyökaluja ammattilaisille ympäri maailmaa jo yli 175 vuoden ajan ja jatkaa edelleen alan eteenpäin viemistä innovaatioilla, kuten STANLEY FATMAX -tuotesarjalla, käsityökaluilla, sähkötyökaluilla, säilytysjärjestelmillä ja tarvikkeilla, jotka helpottavat elämää. Lisätietoja saat STANLEY sivuiltamme, Facebookista, Instagramista sekä Youtubesta

E&EO