UUSI & PARANNELTU STANLEY® FATMAX® -AKKUTYÖKALUSARJA

Do more with V20 power

Oli suunnitelmissasi sitten uuden keittiön asennus, ullakkorakennuksen remontointi tai puutarhan uudistaminen, 18V STANLEY FATMAX V20 Li-ion -akkutyökalusarjan yli 50 työkalun & tarvikkeen avulla työskentelet tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

*18V STANLEY® FATMAX® V20 Li-Ion -valikoimaan kuuluu jopa 50 työkalua & tarviketta, joiden avulla voit työskennellä entistä monipuolisemmin verrattuna 18V STANLEY® FATMAX® Li-Ion -akkutyökalusarjaan, jonka valikoimassa on 35 työkalua.

STANLEY V20 range

V20 batteries

Paranneltu akkuteknologia, minimaalinen itsepurkautuminen, eikä lainkaan muisti-ilmiöitä. 18V V20 -litiumioniakkumme ovat valmiina töihin missä ja milloin niitä tarvitsetkaan - ja ne kestävät pidempään.

PARANNELTU AKKUTEKNOLOGIA PIDEMPI AKUNKESTO MINIMAALINEN ITSEPURKAUTUMINEN EI MUISTI-ILMIÖITÄ

PARANNELTU AKKUTEKNOLOGIA


 • AMMATTILAISTASON AKKUKENNOT

  Uudet, parannellut akkumme on tehty tyypin 18650 Samsung-akkukennoista. Kennot koostuvat pienemmistä impedansseista suurempaa tehoa varten.

 • SUOJATTU ÄÄRIMMÄISILTÄ LÄMPÖTILOILTA

  V20-akut on suojattu purkautumista vastaan äärimmäisissä lämpötiloissa aina -30°C pakkasesta +75°C kuumuuteen.

 • TÄYSIN AUTOMATISOITU VALMISTUS

  Koottu automatisoidulla tuotantolinjastolla steriileissä olosuhteissa parempaa laatua ja korkeampaa luotettavuutta varten.

 • TARMOKKAASTI TESTATTU

  Akkumme ovat tarmokkaasti testattuja niin kosteutta, lämpötilavaihteluja, pudotuksia kuin tärinääkin vastaan. Ne ovat käyneet läpi tiukan hyväksymisprosessin.