Pro as standard

Pro as standard

Olemme täällä yhdestä syystä, sillä haluamme auttaa teitä työskentelemään paremmin. Se tapahtuu rinta-rinnan eksperttien kanssa, jotka tietävät työkaluista enemmän kuin ketkään muut – ammattilaiset. Ammattilaisten tarpeiden kuunteleminen ja tuotteiden tekeminen yhdessä tekevät STANLEY’stä sen, mikä se on tänään. Siinä syy, mikä tekee työkaluistamme PRO AS STANDARD

 • ...

  Työkaluarviot

 • ...

  Loppukäyttäjätutkimus

 • ...

  Face-to-face -haastattelut

 • ...

  Työpäivät loppukäyttäjien kanssa

 • ...

  "Tool Crew" -jäsenet

Tutustu, miten teimme 10 kertaa pidempään kestävän terän vain tuplahinnalla

Tutkimuksemme osoitti, että ammattilaisilta menee 40 minuuttia viikossa terien vaihtamiseen - varsinkin kun on kyse voimaa vaativista sovelluksista. Insinöörime olivat vakuuttuneita, että he löytävät ratkaisun tähän, mikä sitten onnistuikin. Kovapalakärkinen terä antaa pidemmän käyttöajan ja ylläpitää terävyytensä pysyen silti turvallisena. Juuri nämä ovat ammattilaisten vaatimukset terille.

Lisätietoja

Katso, miten teimme ergonomisemmat ja käyttäjäystävällisemmät peltisakset

Työskennellessämme yhdessä loppukäyttäjien kanssa saimme tietää, että paljon peltisaksia käyttävät ammattilaiset kärsivät rannekanavaoireyhtymästä. Tällöin insinöörimme kehittivät peltisakset, joita ammattilaiset voivat käyttää säännöllisesti minimaalisella ergonomisella vaurioriskillä. Tämä tehtiin yhteistyössä Yhdysvaltojen ergonomiaviranomaisten kanssa.

Lisätietoja

Lue lisätietoja, miten teimme valoisissa olosuhteissa työskentelyyn sopivan tasolaserin. Toimii myös ulkona.

Meillä oli mielestämme täydellinen tasolaservalikoima punaisella säteellä nopeaan ja tarkkaan tasaukseen. Loppukäyttäjämme kuitenkin kertoivat meille, että perinteiset laserit punaisella säteellä eivät olleet ihanteellisia työskentelyyn ulkotiloissa tai valoisissa olosuhteissa. Tuotekehitystiimimme ryhtyi suunnittelemaan tasolaseria vihreällä diodilla, mikä on helpompi nähdä. Kehitystyön tuloksena saatiin aikaan 4 kertaa kirkaampi säde verrattuna perinteiseen punaiseen säteeseen.

Lisätietoja