Miten löydän tuotenumeron, sarjanumeron ja tuotteen päivämääräkoodin työkalusta?

Tuotenumero

Jokainen STANLEY®-työkalu voidaan tunnistaa tuotenumeron perusteella. Numero löytyy parhaiten pakkauksen viivakooditarrasta, mutta jos sitä ei ole, tuotenumero löytyy usein myös itse tuotteesta.

Indication of how to find the STANLEY Handtools number SKU

STANLEY-käsityökalu, elektroninen käsityökalu ja varastotuotteiden tuotekoodit ovat tyypillisesti aakkosnumeerisia, alkaen tunnuksesta XTHT, FMHT, STHT tai STST. Esimerkiksi XTHT0-33671. Joskus ne voivat olla pelkkiä numeroita, esimerkiksi 0-20-244.

Indication of how to find the STANLEY Power Tools number SKU

STANLEY-sähkötyökalun tuotekoodit ovat tyypillisesti aakkosnumeerisia ja niiden alussa on FM. Esimerkiksi FMC645D2.

Indication of how to find STANLEY other number SKU

Jos numeron löytäminen on vaikeaa, löydät oikean tuotteen verkkosivuiltamme. Tuotenumero löytyy yksityiskohtaiselta tuotesivulta.

Sarjanumero

Sarjanumero on yksilöllinen kullekin työkalulle, ja se löytyy usein samasta tarrasta tai tuotenumeron läheltä. Se voi koostua vain numeroista tai kirjainten ja numeroiden yhdistelmästä. Jos et löydä sarjanumeroa: syötä ostopäivämäärä, esim. 20062021.

Tuotteen päivämääräkoodi

Päivämääräkoodi on valmistusvuosi, jota seuraa viikko. Se on 8-numeroinen koodi. Koostuu nelinumeroisesta numerosta, kaksinumeroisesta numerosta ja kaksinumeroisesta numerosta (joskus aakkosnumeerinen).

Indication of how to find the STANLEY tool production date