Yhteistyökumppanit & sponsorointi

STANLEYn vaikuttava sponsoriohjelma yhteistyökumppaneineen osoittaa jatkuvia investointejamme ja sitoutumistamme jalkapallon ja moottoriurheilun maailmaan. Sponsorointi tarjoaa erinomaisen näyttämön esitellä tavaramerkkiportfoliotamme ja sitoutumistamme loppukäyttäjiimme antamalla jännittävää sisältöä ja kampanjoita globaaleille markkinoille.

FC Barcelona

STANLEY on allekirjoittanut monivuotisen yhteistyösopimuksen FC Barcelonan jalkapallojoukkueen virallisena työkalukumppanina. FC Barcelona on yksi maailman menestyneimmistä jalkapallojoukkueista jo tähän mennessä saavutetuilla mestaruuksilla: 2 Club World Cup, 21 Espanjan liiga, 4 Champion-liiga, 26 Espanjan Cup ja 3 Euroopan Super Cup. Seuralla on yli 320 miljoonaa fania ympäri maailmaa, enemmän kuin millään muulla joukkueella koko maailmassa. Kotimatsit joukkue pelaa Camp Nou’lla (1957), mikä on Euroopan suurin stadion 99.534 istumapaikalla. Tämä jännittävä kumppanuus antaa STANLEY’lle täydet maailmanlaajuiset markkinointioikeudet. STANLEY näkyyy Camp Nou –stadionin LED-järjestelmissä kaikissa La Ligan otteluissa, mitkä televisioidaan 200 maahan ympäri maailmaa joka viikko. 

 

Joe Gibbs Racing

STANLEY on ylpeä saadessaan olla sekä Joe Gibbs Racing® tiimin virallinen työkaluvalmistaja että virallinen sponsori Carl Edwardsin ohjaamalle autolle No 19, mikä edustaa STANLEY brändiä 12 kilpailussa kilpailukaudella 2015. ”Petrolheads” ja STANLEY fanit voivat seurata jatkossakin Joe Gibbs Racing® tiimin ja automme No 19 etenemistä ja tietoja yhteistyöstämme STANLEY racing sivuiltamme.

 

MotoGP

”Moottoriurheilun ykkösluokan sarjaa televisioidaan yli 200 maahan ja se saavuttaa miljoonia katsojia ympäri maailmaa. STANLEYn edelleen jatkuva Yamaha Tech 3 -tiimin sponsorointi näkyy pyörissä, ajajissa, univormuissa, varikkoalueella ja tuhansissa mainostavaroissa, mikä antaa upeaa näkyvyyttä sekä radalla että sen ulkopuolella. Yhteistyössä Dornan, MotoGP:tä hallinnoivan toimielimen kanssa, ovat STANLEY-työkalut käytössä yksinomaan rakennettaessa, ylläpidettäessä ja kuljetettaessa sarjaa kaikkiin 18 kisaan eri puolilla maailmaa. ”

 

Extreme Sports

STANLEY on EXTREME’n globaali, virallinen yhteistyökumppani. STANLEY sponsoroi kuutta rullalautailun, BMX:n ja Freeride-maastopyöräilyn edustajaa. Kaikkia heitä vetää intohimo onnistua omassa lajissaan ja extreme sports urheilijat tähtäävät jatkuvasti pysymiseen lajinsa huipulla harjoitellen lakkaamatta varmistaakseen, että heidän jokainen liikkeensä ja käännöksensä yltää täydellisyyden huipulle. Onpa sitten kyse skeittailusta jyrkimmillä rampeilla, maastoajosta hyppyreillä tai kaikkein jännittävimpien temppujen suorittamisesta, luottaa jokainen osallistuja työkalupakkinsa olevan parhaimmassa mahdollisessa kunnossa ennen kilpailun aloittamista. Parhaimman tuloksen aikaansaaminen alkaa valmistelulla. STANLEY haluaa innokkaasti auttaa ihmisiä ylittämään itsensä antaen heille tarvittavat työkalut . STANLEYn työkalut toimitetaan urheilijoille ja heidän tiimeilleen tarvittavan varustuksen, kuten urheilijoiden omien skeittilautojen ja pyörien, ylläpitämiseksi ja säätämiseksi parhaimpaan mahdolliseen kuntoon tapahtumien aikana. EXTREME ja STANLEY voivat yhteistyössä auttaa urheilijoita kehittymään, kasvamaan ja voittamaan kisansa. Tutustu urheilijoihin täältä