175th Anniversary

Rakentamassa tulevaisuutta jo vuodesta 1843.

Vuonna 1843, Frederick Stanley perusti pienen liikkeen New Britainiin, Yhdysvaltoihin, valmistaakseen ovisalpoja ja muita pieniä rautaosia. Erinomaisella laadulla, jatkuvilla innovaatioilla ja toiminnallisilla parannuksilla määritteli Frederick Stanleyn yritys, STANLEY Works, myös tuotteita koskevan erinomaisuuden. Jo vuodesta 1843 lähtien olemme asettaneet erinomaisuuden standardit kaikelle sille, mitä teemme. Millään maapallon yrityksellä ei ole vahvempaa tai vakuuttavampaa historiaa toimittaa innovatiivisempia ja vahvempia työkaluja, mitkä auttavat ammattilaisia ympäri maailmaa rakentamaan, korjaamaan ja ylläpitämään maailman arvokkaimpia asioita.

Olemme vuosien aikana valmistaneet ikoonisia työkaluja mm SweetHeart™ työntöhöylät, jotka lanseerattiin vuonna 1920 pitkäaikaisen Stanley Works presidentin, William Hart (1884-1915) kunniaksi sekä Bailey® pöytähöylät.

Jo vuodesta 1843, innovatiiviset tuotteemme ovat auttaneet rakentamaan, korjaamaan sekä suojaamaan maailmaamme ja tähän päivään asti innovoimisen perinne yrityksessämme jatkuu.